Kapitel Fireogtredive: I hvilket vor helt fejrer jubilæum

I dag får jeg at vide gennem vor tids store fælles fortælling om vores egen navle/det internationale spionnetværk, at det er ca. fire-fem år siden Projektet™ her blev søsat.

Derfor vil jeg gerne råbe hurra for mig selv og dele to skelsættende #historier med jer, kære trofaste læsere/figmenter af min egen narcissistiske fantasi. Begge er af en karakter, der nok passer sig for et jubilæum.

For det første er anti-guruernes guru, Svend Brinkmann endelig faldet til patten og er begyndt at brokke sig over det vi her på kanalen har brokket os over LÆNGE før det var cool, nemlig det vi kunne kalde “den nye politikse korrekthed”, eller, som min unge protegé Svend kalder det, “forargelsen over forargelsen” aka det faktum, at folk der klynker over at andre tillader sig at sige noget er for latterlige. Det er som talt ud af mit tastatur – han har endda lånt min, ret store, forargelse over, at JyllandsPosten altid ringer to gange/trykker stakkels dumme unge menneskers kødsovskrænkelser bare for at hidse sig selv og deres læsere op.

Nå, men læs selv her og se, om ikke det er fed tjald, eller hvad det nu hedder. Jeg skriver sgisme også snart en selvhjælpsbog, der skal hedde: Folk, der brokker sig over at andre brokker sig, skal fucke rigtigt meget af, siger alle de kloge.

Og når så vi er færdige med dét selvforherligelsesprojekt, så kommer den rigtige historie. Og det er én jeg har siddet på i noget tid, for det er nemlig en sprængfarlig affære.

Det viser sig simpelthen, at der er nogle flinke nazister ovre i de britiske kolonier, der har forsynet mig/verden med vaskeægte nyhedsstof til dét, som det halve af det hele her på siden egentlig handler om.

Jeg ved I/i venter i åndeløs spænding, så, without further ado, HER kommer det…

 

 

 

 

 

 

 

…er I klar?

 

 

…wait for it…

 

 

 

 

 

OMG!

Jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sige, andet end af hjertet tak for gode, som for onde år.

Skriv et svar