Kapitel Eenogtredive: I hvilket vor helt synes det er irriterende at “debat” og “clickbait” efterhånden er blevet synonymer. Also, Det Danske Sprog, motherfucker, do you speak it?

Nu er det jo så tiden vor samtlige danske medier troller endnu hårdere end til hverdag, i et desperat håb om at få os til at interessere os bare en lille smule for deres bovlamme ævl. Fænomenet kaldes “agurketid” og har givet os sådanne udødelige klassikere som “et eller andet jeg ikke kan huske”, “Sørine Gotfredsen der lader som om hun selv tror på at det er til debat om kvinder bør dyrke lige den sport de vil” (#lukDR), “et eller andet andet jeg ikke kan huske”, “et eller andet jeg ikke VIL huske” og “ASH som kulturredaktør på berlingeren”.

Politiken vil selvsagt ikke stå tilbage, så de har trykt en slags skrivelse, der på en god dag kan kaldes hjerneaffald fra noget der overfladisk kunne minde om en slags person (vel at mærke en person, der ikke fatter et hammerslaw).

Forfatteren til dette “debatindlæg” er grundlæggende bare endnu en i den endeløse parade af sarte mimoser der føler sig forfulgte, undertrykte og nærmest truet til tavshed, på grund af deres superseje og “telling it like it is” frihedskæmperholdninger. For det er jo nærmest med livet som indsats, at man sådan vover at skrive et agurketids-indlæg, forstår man på det hele – alt imens de med stor selvfølgelighed udbreder sig i de landsdækkende medier.

Man bliver så træt.

MEGET træt. Men også (stadig) nuttet!

Jeg gider ikke linke til indlægget, da den snedige plan jo er, at man skal give braset opmærksomhed, så Politiken kan flyde ovenpå en dags tid mere. Men det er skrevet af et eller andet skravl af en muteret kakelak og handler om at det er rigtigt synd for folk, at deres tilfældige ævl ikke bliver taget mere alvorligt end videnskaben.

Spoiler alert: den snedige plan har virket helt efter hensigten. Folk har læst lortet og er blevet fortvivlede, vrede og kede af det. De har våndet sig, hylet op og (naturligvis) delt på livet løs med deres facebookvenner, så de også kunne blive forargede – og så har de selvfølgelig givet den vattede sprøjte til Politiken en masse phat clixx, nu de var i gang.

Planen er ikke vildere end som så. Men det værste er, at den virker.

Så vidt, så godt.

Undertegnede har også læst smøren (man #følgervelmed) og er selvsagt også blevet stødt på manchetterne over et indlæg, der dårligt nok er en retarderet bjergged værdigt. Hvis man absolut VIL stile efter at være agurketidens mest outrerede grødhoved, så kunne man i det mindste have gjort sig den ulejlighed at skrive om at jorden er hul og fyldt med nazi-UFOer eller lignende. Det havde, om ikke andet, været mere underholdende end en gang flæberi om, hvor synd det er for kernesunde Ninkadette Ninusson, at alle ikke kaster sig for hendes fødder og ubetinget hylder hendes geniale forretningsmodel med at tage penge fra nogle desperate stakler med autistiske unger.

I sin forargelse skal man dog VIRKELIG ikke glemme, at det er helt fint og i orden, at rende rundt og være helt brændt af oveni kasketten, endsige skrive “debatindlæg” om det. Det må man rigtigt gerne og det er kort sagt bare fint. Folk skal have lov til den slags!

Faktisk er det nemlig vores grundlovssikrede ret, godt at måtte være en stor fed oggenok, en kæmpe piksspasser og en lame-ass varyl. Det er én af de allerførste og vigtigste paragraffer i hele grundloven.

For ligesom at dokumentere min påstand, får I lige et billede af grundloven. Man skal bare zoome lidt, så er den der.

Okay, det står der måske ikke ligefrem, men det er nu engang min holdning, at det er sådan grundloven er. So there.

Nå, men ja, han er selvsagt en båtnakke af dimensioner og det er noget henrivende dumt noget, han får skrevet. Men det er jo altså sådan set også okay. Der skal også være plads til idioter i det moderne samfund. Hvor var vi ellers ikke henne?

Det VIRKELIGT forargelige ved indlægget er dog gået de flestes næser forbi, i deres iver for at snakke om at videnskaben er fed nok og at random dudes/dudettes ikke skal komme alt for godt i gang.

Jeg taler naturligvis om følgende citat: “blablablablabla dubiøse relationer til sukkerindustrien blablabla…”

“dubiøse relationer til sukkerindustrien”

O

M

G

M

A

N

D

Dubiøse fucking relationer, maaan.

Arhhmenforfilanda.

Dubiøse Relationer™

Der er satanbrodereme ikke nogen rigtige mennesker der bruger ordene “dubiøse relationer” på dansk. Selv Mads Holger ville stikke dig en syngende ørefigen og sige du skulle tale lidt mindre opstyltet (hvis ikke han havde taget billetten, altså. Men okay, så blev han da sparet for at opleve dette rovmord på det højstærede Danske sprog..).

Vis os dog lige det minimum af konduite at køre dit indlæg igennem google translate, eller noget, så det kommer til at ligne menneskesprog bare en lille smule. Det kan selv gymnasieelever finde ud af, ffs.

I tror måske jeg overdriver. Det gør jeg iKKE! #srsbsnsomfg

Så for lige at konkludere, vil jeg bare, på min egen stilfærdige måde, slutte af med at sige “kære Christopher. Fuck dig pissemeget. Jeg håber du vågner op med en slatten kængurupik i øret, din nar.”

KH Jeppe

P.S. – Her får I til gengæld et par vaskeægte kontroversielle holdninger: kvindefodbold er MEGET federe end herrefodbold og “Heroes” er bedre med Celtic Frost end med Bowie. Så er det sagt – nu sidder jeg bare og venter på det hemmelige politi…

Skriv et svar